ILMOITTAUTUMISOHJEET

ILMOITTAUTUMISET: Jäsenistöllämme on etuoikeus matkoihin sekä tapahtumiin.

ILMOITTAUDU ALLA OLEVAN OHJEEN MUKAAN: (näin tehtyäsi saat vahvistuksenkin ilmoittautumiseesi nopeammin) . Jos jokin asia ilmoittautumisesta tarvittavista tiedoista puuttuu vahvistusviestin saaminen kestää.

Kaikkiin yhdistyksen retkiin ja tapahtumiin ilmoittaudutaan sähköpostilla mll.karhulanyhdistys@netti.fi

Sähköpostia päivystetään aktiivisesti ja saat vahvistuksen ilmoittautumiseesi muutaman päivän kuluessa. Paikat täytämme ilmoittautumisjärjestyksessä.

MUISTATHAN KUN ILMOITTAUDUT:

(*)-merkityt tiedot ovat pakollisia, muutoin emme voi ilmoittautumista hyväksyä)

· mainitse RETKI / TAPAHTUMA*)

· ilmoita KAIKKIEN OSALLISTUJIEN NIMET ja LASTEN IÄT (*)

· ilmoita OLETTEKO KAIKKI  KARHULA MLL:n JÄSENIÄ ? (*) (muihin paikallisyhdistyksiin jäsenmaksunsa maksavia kohtelemme ei-jäseninä . Myös jos perheestä yksi on jäsen hän pääsee retkille/tapahtumiin jäsen hinnalla - muut maksavat ei jäsen hinnan jos eivät ole yhdistyksemme jäseniä).

· ilmoita YHTEYSTIETOSI ( sähköpostiosoite ja puhelinnumero )(*)

JOILLAKIN RETKILLÄ (niissä joissa tilaamme ja vahvistamme liput etukäteen) ILMOITTAUTUMISET OVAT SITOVIA!

Huom ! Muistathan perua varaamasi paikan ajoissa jos et jostain syystä pystykään tulemaan mukaan. Monille retkille tai tapahtumiin kun on lähtijöitä enemmän kun mahtuu mukaan.